Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

ΠΑΡΩΝ Ο ΝΗΡΕΑΣ ΣΤΟ “BEACHPOLISTAS FOR A CAUSE”

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΠΑΡΩΝ Ο ΝΗΡΕΑΣ ΣΤΟ “BEACHPOLISTAS FOR A CAUSE”

Την Κυριακή (29/9) πραγματοποίησε στη Βουλιαγμένη την τελευταία στάση της, η 15η έκδοση του θεσμού Beachpolistas World Tour. Οι συμμετέχοντες στήριξαν τη δράση των Παιδικών Χωριών SOS, απολαμβάνοντας παράλληλα την πιο διασκεδαστική μορφή της υδατοσφαίρισης. Αθλητές του Νηρέα Γέρακα από την ηλικιακή κατηγορία παίδων έδωσαν το παρόν συμμετέχοντας, διασκεδάζοντας και φυσικά στηρίζοντας το όμορφο αυτό εγχείρημα.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης, καθώς και τα ρούχα που μαζεύτηκαν θα διατεθούν στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS.

Αυτή η πρωτοβουλία δεν αφορούσε μόνο τον αθλητισμό, αλλά στόχευε να προάγει την αλληλεγγύη και να συνεισφέρει σε έναν ανώτερο σκοπό, αναδεικνύοντας την αξία του αθλητισμού ως μέσο κοινωνικής προσφοράς και ευαισθητοποίησης. Οι διοργανωτές και οι συνεργάτες τους απέδειξαν πως όταν ενώνονται οι δυνάμεις για έναν κοινό σκοπό, μπορούν να επιτευχθούν μεγάλα και όμορφα πράγματα, γεφυρώνοντας την ψυχαγωγία με την κοινωνική υπευθυνότητα.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσους συμμετείχαν!

Πηγή : https://aquafeed24.com/beachpolistas-world-tour-to-omorfotero-finale-gia-ton-kalytero-skopo/?fbclid=IwY2xjawFsW3tleHRuA2FlbQIxMAABHXvmHPpFLX7K_4W8bt_4DdX7xcEPTKw5TDbl6cPyXyL9fLk0gEepeLZd_A_aem_5JFyAsoj2l6KFz-lwKi7hA