Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΙ 2024

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΙ 2024

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, ο χώρος του κολυμβητηρίου του Γέρακα γέμισε ζωντάνια και χαρά, καθώς πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό πάρτι του Αθλητικού Σωματείου Νηρέα Γέρακα. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια γιορτή για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν τόσο από τα τμήματα υδατοσφαίρισης όσο και κολύμβησης, ενώ οι εξέδρες ήταν γεμάτες από πλήθος γονιών που ήρθαν να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους, δημιουργώντας μια ζεστή και υποστηρικτική ατμόσφαιρα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά με τη βοήθεια των προπονητών τους παρουσίασαν γυμναστικές επιδείξεις, αναδεικνύοντας τις δεξιότητες και την πρόοδό τους. Οι μικρές εκπλήξεις, όπως η σκυταλοδρομία με τη συμμετοχή γονιών και παιδιών, έδωσαν μια ευχάριστη και διασκεδαστική νότα στην εκδήλωση, κάνοντάς την ακόμη πιο αξέχαστη για όλους τους παρευρισκόμενους.

Η παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Παλλήνης κ. Οικονόμου Θάνο τίμησε ιδιαίτερα την εκδήλωση, δείχνοντας την υποστήριξη του Δήμου στις αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία εστίασης Cook and Grill, το οποίο φρόντισε να ενισχύσει την εκδήλωση με τα εξαιρετικά εδέσματά του, συμβάλλοντας στη γευστική απόλαυση όλων των παρευρισκόμενων.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Αηδόνη Χρήστο για την παραχώρηση του 2ου αθλητικού κέντρου, το προσωπικό της εγκατάστασης, τους προπονητές του Συλλόγου και όλους όσους με τον έναν η τον άλλο τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους ένα όμορφο και χαρούμενο καλοκαίρι!
Η δραστηριότητα του Συλλόγου συνεχίζετε έως τέλη Ιουλίου!

Για το Αθλητικό Σωματείο του Νηρέα Γέρακα