210 6654159

Αναζήτηση

4ο Turbo Water Polo Fun! Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

on 31 Ιανουαρίου 2018

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής για το Β’όμιλο,ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του φετινού Water Polo Fun! το Σάββατο που μας πέρασε.

Έτσι,μετά τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν οι τρεις ομάδες που θα παίξουν στα play offs,όπως κι εκείνες που θ’ αγωνιστούν στο Κύπελλο Φιλίας.

Στα play offs,λοιπόν,θα παίξουν η Βουλιαγμένη,η Ηλιούπολη και το Περιστέρι,ενώ στο Κύπελλο Φιλίας θα παίξουν ο ΠΑΟ 2,ο Ηλυσιακός και ο Νηρέας Γέρακα 2.Η τρίτη θέση κρίθηκε στο τέλος,αφού το Περιστέρι ισοβάθμισε με τον ΠΑΟ 2,αλλά είχε κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Ηλιούπολη επικράτησε με 13-3 του Ηλυσιακού,ενώ η Βουλιαγμένη με το ίδιο σκορ κέρδισε το Περιστέρι.Στο τρίτο παιχνίδι η δεύτερη ομάδα του Παναθηναικού παίζοντας καλύτερα,επικράτησε της δεύτερης ομάδας του Νηρέα Γέρακα με 14-4.

 

Στα play offs θ’αγωνιστούν  οι ΠΑΟ 1,ΦΑΛΗΡΟ 1,ΚΑΣΤΕΛΛΑ,ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ενώ στο Κύπελλο Φιλίας θα παίξουν οι ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 1,ΦΑΛΗΡΟ 2,ΠΑΟ 2,ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 2.

Οι αγώνες για τα play offs θα ξεκινήσουν το επόμενο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου,ενώ η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Φιλίας θα διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου.