Κοπή πίτας Νηρέα Γέρακα

on 04 Φεβρουαρίου 2018

Στο κατάμεστο από κόσμο πολιτιστικό κέντρο του Γέρακα (Κλειτάρχου & Αριστείδου) έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη, φίλοι και οπαδοί του συλλόγου μας καθώς και Δήμαρχoς κύριος Αθανάσιος Ζούτσος ,ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ, Σμέρος Κων/νος οι αντιδήμαρχοι Σταματίου Θεόδωρος & Μπαξεβάνης Δημήτριος, οι Δημοτική σύμβουλοι κ, Μελλίσα Βασιλική και Παναγιώτης Μερτύρης , ο περιφερικός σύμβουλος Αττικής κ Σμέρος Ιωάννης και ο τοπικός σύμβουλος Παλλήνης κ Παγώνης Μανώλης.
Την εκδήλωση είχαμε την τιμή να παρουσιάσει ο δημοσιογράφος της Ερα σπόρ κ. Επιτρόπου Αναστάσιος .
Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του προέδρου μας κ, Παπαδόπουλου Χρήστου ξεκίνησε η βράβευση τον αθλητών με τις καλύτερες διακρίσεις για την αθλητική περίοδο 2016 – 2017 καθώς και όσων βοήθησαν με τον ένα η άλλο τρόπο στην λειτουργία του συλλόγου.
Οι αθλητές που βραβεύτηκαν από την Αγωνιστική ομάδα κολύμβησης είναι παρακάτω.
Κουτσουβέλη Ελεάννα , Ράπτης Πάρις ,Δεστέ Σοφία, Λαγός Ιάσονας , Μανάκου Ιωάννα ,Στέφος Γιώργος, Βόμβας Παναγιώτης ,Μαλτέζος Βαγγέλης .
Για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης οι Στρογγύλη Ναταλία, Δημητροκάλης Νικόλαος, Πουλοπούλου Ελισάβετ και Πλακίας Ιωάννης – Αργύρης (Γιάγκος) καθώς και οι έφορος του τμήματος και Γραμματέας κυρία Χρύσα Παπαζήση.
Οι προπονητές της κολύμβησης για την πολύτιμη προσφορά τους κύριοι Βελέντζας Ιωάννης και Λίαππας Μιχάλης .
Οι έφοροι της υδατοσφαίρισης κύρια Κίσσα Αναστασία και οι κύριοι Παπαγεωργίου Αλέξανδρος και Γιαννατσής Βασίλειος .
Για το πρωτάθλημα Water polo Α2 Εθνικής κατηγορίας 2016 – 2017 και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης οι αθλητές: Δαβίλλας Βασίλειος, Χατζηδάκης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Παύλος ,Μαυρεδάκης Έκτορας, Γαιτάνης Αλέξανδρος ,Κυζιώρος Κων/νος, ΝΙσανάκης Μιχάλης, Τσακιράκης Θωμάς ,Παπαδογιάννης Γιώργος, Γεωργακόπουλος Μάριος ,Γιαννατσής Αντώνης, Πιεράκος Γιάννης , Καφαντόγιας Βασίλειος, Θεοδωρακόπουλος Μέμος και οι προπονητές τους κύριοι Σπηλίοπουλος Κων/νος και Σχίζας Αναστάσιος.
Για το πρωτάθλημα κολύμβησης MASTER βραβευτήκαν οι Νοταράς Ιωάννης και Ρέππας Σπυρίδων.
Για την προσφορά τους οι υπάλληλοι του 2ου Αθλητικού κέντρου Παλλήνης και ο κύριος Νταμπάνας Αντώνης.
Ο επί δεκαοκτώ συναπτά έτη ταμίας του Συλλόγου μας κύριος Κοσμάτος Ευάγγελός
Καθώς για τη συνεχή και πολύτιμή προσφορά του οι χορηγοί. Μαρτίνος Αθανάσιος, η εταιρείες Genesis Pharma , Kalogritsas car group , Synthex , Turbo Hellas και Alcatel.

Τα Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας εύχεται η νέα χρόνια να φέρει υγεία σε όλα τα μέλη του ,καλή πρόοδο στις μαθητικές τους υποχρεώσεις και πολλές πολλές διακρίσεις στο Συλλόγου μας.