ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΚΟΒΒ

on 16 Νοεμβρίου 2017

Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του συλλόγου έλαβε μέρος στην διασυλλογική ημερίδα που διοργάνωσε ο κολυμβητικός σύλλογος Βάρης – Βάρκιζας . Οι αγώνες έγιναν στο κολυμβητήριο της σχολής Ευέλπιδών το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου.

Στην 1η συνάντηση  για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας έλαβε μέρος με 15 αγόρια ( Καγκέλης Γ , Πρασσάς Γ , Αλεξίου Θ , Λαγός Ι , Γιώτης Ν , Σκόνδρας Γ , Στέφος Γ , Βόμβας Π , Μαλτέζος Π , Μαλτέζος Β , Γανέλης Η , Σκόνδρας Κ , Καλόγηρος Ν , Κωστάκος Κ , Κυριακού Γ ) και 14 κορίτσια ( Πιντίδου Θ , Ρεντίφη Α , Λαγού Ν , Καπόγιαννη Μ , Αργυροπούλου Κ , Κάτσου Α , Κέρμα Ε , Παπαθεοδοσίου Τ , Στρογγύλη Ν , Πουλοπούλου Ε , Δεστέ Σ , Τσολάκη Δ , κωνσταντουδάκη Χ , Μαρτίνου Α ) .

Τα αποτελέσματα των παιδιών για την περίοδο που διανύουμε κρίνονται πολύ καλά :

8 χρυσά , 8  αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια ήταν η συγκομιδή για την ομάδα μας και από τον πρώτο κιόλας αγώνα 18 αθλητές μας έπιασαν τα όρια συμμετοχής για τους χειμερινούς αγώνες .

Επόμενη αγωνιστική εκδήλωση για την ομάδα μας  είναι οι αγώνες που διοργανώνει ο Νηρέας Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 8-10 Δεκεμβρίου.

Συγχαρητήρια για τις προσπάθειες όλων των παιδιών και καλή συνέχεια .

Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του συλλόγου έλαβε μέρος στην διασυλλογική ημερίδα που διοργάνωσε ο κολυμβητικός σύλλογος Βάρης – Βάρκιζας . Οι αγώνες έγιναν στο κολυμβητήριο της σχολής Ευέλπιδών το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου .

Τα αποτελέσματα των παιδιών για την περίοδο που διανύουμε κρίνονται πολύ καλά :

Συγχαρητήρια για τις προσπάθειες όλων των παιδιών και καλή συνέχεια .