ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

on 26 Ιούνιος 2017

Την καλύτερη εμφάνιση στην ιστορία του συλλόγου μας πραγματοποίησαν οι αθλητές  μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών που έγινε στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΚΑ 23 ως 25 Ιουνίου 2017

Οι αθλητές μας στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών κατά γενική ομολογία πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα που έλαβαν μέρος κατάφεραν να έχουν συμμετοχή σε 7 τελικούς και να κερδίσουν μία 1η θέση δύο 2ες θέσεις ( Κουτσουβέλη Ελεάννα στα 200 ύπτιο και 50 , 100 ύπτιο Γυναικών αντίστοιχα , μία 4η μια 6η μια 7η ( Ράπτης Πάρις ( υποσχετική ΑΝΟΓ) στα 100 πεταλούδα , 200 μικτή και 50 πεταλούδα Ανδρών καθώς και μια 8η θέση ( Λαγός Ιάσων στα 200 ύπτιο Ανδρών ).
Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που έλαβαν μέρος ( Δεστέ Σοφία , Μανάκου Ιωάννα και Αρβανιτοπούλου Αλεξία ) βελτιώνοντας τόσο τους χρόνους τους όσο και τις θέσεις τους στα περισσότερα αγωνίσματα που έλαβαν μέρος .
Με αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα μας κατατάχθηκε στην 15η θέση του Πρωταθλήματος ανάμεσα στα 40 σωματεία που βαθμολογηθήκαν και 75 που έλαβαν μέρος .
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή επιτυχία στα Πρωταθλήματα των κατηγοριών που ακολουθούν.

paris

omada open