210 6654159

Αναζήτηση

3ο Turbo Water Polo Fun! -

 

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε,με πολύ μεγάλη επιτυχία,το φετινό(τρίτο κατά σειρά) Water Polo Fun! του συλλόγου μας.

Η παρουσία του  Γιώργου Αφρουδάκη(στους αγώνες του Κυπέλλου Φιλίας την Κυριακή),έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στο τουρνουά του συλλόγου μας,δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ζωντανό μύθο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Η Βουλιαγμένη κατέκτησε και φέτος το τρόπαιο επικρατώντας του Φαλήρου με 12-6,ενώ ο Παναθηναικός κερδίζοντας το Νηρέα Γέρακα με 12-7 τερμάτισε στην τρίτη θέση.Στην τέταρτη θέση τερμάτισε η Γλυφάδα,με το Νηρέα Γέρακα και το Περιστέρι ν’ακολουθούν.

Χαρακτηριστικό του υψηλού φετινού επιπέδου του τουρνουά είναι πως μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν είχε κριθεί τίποτα και περιμέναμε τα παιχνίδια του Σαββάτου για να δούμε την τελική κατάταξη.

Τ’αποτελέσματα του Σαββάτου ήταν:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΓΛΥΦΑΔΑ:                3-21

ΝΟΒ-ΦΑΛΗΡΟ:                           12-6

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 1-ΠΑΟ 1:        7-12

 

Η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

1.NOB                              15 β

2.ΦΑΛΗΡΟ                      10 β

3.ΠΑΟ 1                             9 β

4.ΓΛΥΦΑΔΑ                       6 β

5.ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 1        4 β

6.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ                       0 β

 

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Μιχάλης Μιγκλής της Γλυφάδας,πρώτος σκόρερ ο Θωμάς Κωνσταντόπουλος της Βουλιαγμένης,ενώ για τον καλύτερο τερματοφύλακα είχαμε ισοβαθμία μεταξύ του Γιώργου Καλα’ι’τζή(Νηρέας Γέρακα),του Μανώλη Σεννή(Φάληρο)και του Γιάννη Πράγια(ΠΑΟ).

Αντίστοιχα,στο Κύπελλο Φιλίας ο Εθνικός κατέκτησε την πρώτη θέση,με τη δεύτερη θέση να κρίνεται στο τελευταίο παιχνίδι,μεταξύ Νηρέα Χαλανδρίου και Ηλιούπολης,με την ομάδα του Χαλανδρίου να επικρατεί με 11-8 και να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση,ενώ η Ηλιούπολη τερμάτισε τρίτη.Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Νηρέας Γέρακα 2,ο οποίος κέρδισε με 13-4 τον ΠΑΟ 2 που τερμάτισε στην πέμπτη θέση και ο ΠΑΟ 3 στην έκτη θέση.

Τ’αποτελέσματα της Κυριακής:

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 2-ΠΑΟ 2:                       13-4

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΟ 3:                                       11-4

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:     11-8

 

Η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

1.ΕΘΝΙΚΟΣ                               15 β

2.ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ        12 β

3.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ                           9 β

4.ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 2                 6 β

5.ΠΑΟ 2                                      3 β

6.ΠΑΟ 3                                      0 β

Εδώ πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Ηλίας Μαρκάκης της Ηλιούπολης,καλύτερος τερματοφύλακας ο Άγγελος Κωνσταντάς του Παναθηναικού και πρώτος σκόρερ ο Ορέστης Ζερβουδάκης του Νηρέα Χαλανδρίου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου,ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί και φέτος αυτό το ‘πρωτάθλημα’ για τους μικρούς αθλητές μας!